فواید و مضرات آجیل از زبان یک متخصص تغذیه

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، یک متخصص تغذیه گردو، بادام، پسته و بادام هندی را برای تامین انرژی و عادی سازی عملکرد سیستم قلب و عروقی مفید می داند، اما معتقد است آجیل در صورت مصرف نادرست به بدن آسیب می رساند.

فواید و مضرات آجیل از زبان یک متخصص تغذیه

به گزارش اسپوتنیک، آرتیوم لئونوف، متخصص تغذیه روس گفت: آجیل حاوی بسیاری از عناصر ماکرو و میکرو مفید، فیبر و پروتئین است، بعلاوه حاوی موادی است که آنزیم ها را سرکوب می نماید.

از سوی دیگر تمام مواد مفید موجود در آجیل در حالت غیرفعال بوده و با نگهدارنده های طبیعی محدود شده و هیچ فایده ای برای بدن ندارند. اما آب، نگهدارنده های طبیعی را همانطوری که در طبیعت در نظر گرفته خنثی می نماید و به این علت آجیل ها اگر شش تا هشت ساعت در آب خیسانده شوند برای مصرف مفید هستند.

این متخصص تغذیه در سرانجام گفت: این تنها راه برای به دست آوردن تمام قدرت طبیعت است که در آجیل وجود دارد.

آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می گردد که بنا بر سلایق و مدل های گوناگون، ترکیبات آن فرق می نماید. آجیل از دیرباز به یکی از نماد های فرهنگ ایرانی بدل شده است، به صورتی که بعضی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می نمایند.

منبع: فرارو
انتشار: 4 آذر 1400 بروزرسانی: 4 آذر 1400 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1352

به "فواید و مضرات آجیل از زبان یک متخصص تغذیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید و مضرات آجیل از زبان یک متخصص تغذیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید