با برترین رستوران های سنتی بالی آشنا شوید
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، بالی، مقصد گردشگری محبوب و پرطرفدار کشور اندونزی، یکی از برترین مقاصد گردشگری غذایی نیز به شمار می آید که با غذاهایی لذیذ و وسوسه کننده در انتظار شما است.
از غذاخوری های ساده و دنج در اوبود گرفته تا اقامتگاه های لوکس و مجلل خلیج جیمباران (Jimbaran Bay)، بالی، یک بهشت غذا است که حتی مسافران اندونزیایی را هم شگفت زده می نماید. منظره ها پر جنب و جوش و رو به پیشرفت رستوران های این جزیره، مظهر برترین عناصر فرهنگ بالی، سنت های اندونزیایی، آثار غربی و استرالیایی است.
برای خلق غذاهای خاص و منحصر به فرد در این رستوران ها، از میوه های تازه گرمسیری این بهشت استفاده می گردد. خبرنگاران در ادامه، 10 رستوران برتر سنتی بالی را به شما معرفی خواهد نمود تا در سفر به این جزیره زیبا، راهنمای سفر شما باشد. شما می توانید برای آنالیز دیگر رستوران های بالی، به وب سایت خبرنگاران سر بزنید.
1. رستوران ببک بنگیل (Bebek Bengil)
رستوران ببک بنگیل، از زمان افتتاح در سال 1990، به موسسه غذا در بالی تبدیل شده است و یک رستوران متمایز در بهشت غذایی اوبود به شمار می آید. ترجمه نام این رستوران، غذاخوری اردک کثیف است که به غذای ویژه ببک بنگیل، یعنی اردک دودی (bebek tutu) و بعلاوه اردک های بسیاری که قبل از تبدیل شدن این مکان به رستوران، در اینجا خانه داشته اند و در نهایت کارشان به سر میز کشیده شد، اشاره دارد.
اردک دودی این رستوران باید از 24 ساعت قبل سفارش داده گردد؛ زیرا پخت آن، به آرامی و در طول یک روز انجام می گردد و گوشت شیرین و پوست ترد آن، غیر قابل مقایسه با هر غذایی است که تا به امروز مزه نموده اید.
- غذاها: آسیایی، اندونزیایی
- وعده ها: ناهار، شام، آخر شب
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 10 صبح تا 10 شب
- تلفن: 975489 361 62+
- آدرس: Padang Tegal, Jl. Hanoman, Ubud, Kecamatan Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia
2. رستوران فرانسوی موزایک (Mozaic Restaurant)
رستوران فرانسوی موزایک که خود را به عنوان وادی تازه ای در دنیا آشپزی و نوآوری غذایی معرفی می نماید، یک آزمایشگاه آشپزی است که به آنالیز پتانسیل های بسیاری از مواد اولیه متنوع در بالی می پردازد. این رستوران به وسیله سرآشپز کریس سالانز (Chris Salans) اداره می گردد و منوی همواره در تغییر آن، نشان از جستجوی مداوم او برای نوآوری و کمال گرایی در آشپزی و بعلاوه تعهد رستوران به تازه بودن مواد اولیه دارد.
سن پلگرینو (San Pellegrino)، رستوران موزایک را به عنوان پنجاهمین رستوران برتر قاره آسیا و برترین رستوران بالی، نام گذاری کرد. امتحان کردن بلدرچین جاوه ای (Javanese quail) و جگر چرب با سس روژاک بالی (rujak sauce)، متشکل از خمیر میگو، شکر، لیمو و خمیر فلفل چیلی یا میگوهای کبابی راه راه با گریپ فروت های صورتی و گل زنجبیل را به هیچ وجه در این رستوران از دست ندهید.
- غذاها: فرانسوی، اندونزیایی
- وعده ها: شام، نوشیدنی
- رژیم های خاص: گزینه های گیاهخواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: سه شنبه تا آدینه: 12 ظهر تا دو بامداد؛ شنبه و یکشنبه: 5:45 عصر تا 10 شب
- تلفن: 975768 361 62+
- آدرس: Jl. Raya Sanggingan, Kedewatan, Kecamatan Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia
3. رستوران انگلیسی لاماک بالی (Lamak Bali)
لاماک، یک عبارت در زبان بالیایی به معنای پخت برترین غذا از مواد اولیه با کیفیت و تازه است و این، دقیقا همان چیزی است که رستوران لاماک بالی با غذاهای خود، می خواهد به آن دست یابد. هدف این رستوران، تلفیق سنت بالی با نوآوری در آشپزی است و به خود افتخار می نماید که از عناصر محلی مانند چوب بومی، سنگ ها و حکاکی ها، هم در ظاهر منو و هم در طراحی داخل رستوران استفاده نموده است.
غذاهای رستوران، ترکیبی از غذاهای مدرن آسیایی و اروپایی هستند. لاماک بالی، دو بار در سال های 2005 و 2009، جایزه برترین رستوران اندونزی را از تاتلر (Tatler) کسب نموده است. برترین غذایی که می توانید در اینجا سفارش دهید، تکه های گوشت ماهی دودی شده، پوشیده از ماست کاری، در کنار برنج پخته شده با بادام و کشمش، نان عدس و سس چتنی گوجه فرنگی است که به برترین شکل، فرهنگ غذای رو به رشد بالی را به نمایش می گذارند.
- غذاها: اروپایی، اندونزیایی، مدرن
- وعده ها: ناهار، برانچ، شام، نوشیدنی
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 10 صبح تا 11 شب
- تلفن: 974668 361 62+
- آدرس: Jl. Monkey Forest, Ubud, Kec. Gianyar, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia
4. رستوران آسیایی ماماسان (Mamasan)
سرآشپز ویل می ریک (Will Meyrick)، مدیر رستوران پیروز سارونگ (Sarong)، یکی از مشهورترین چهره های صنعت آشپزی در بالی است. با افتتاح رستوران ماماسان، او وارد قلمروی جدیدی شده است و به گفته خودش میخواهد، جایی را اداره کند که بیشتر از یک رستوران باشد؛ محیطی که مهمانان بتوانند در آن با آرامش غذا بخورند، اگر دوست داشتند آشپزی نمایند یا فقط لم بدهند و استراحت نمایند.
نتیجه تصورات می ریک، یک رستوران مدرن و به روز شد که مهمانان در آن، حس می نمایند در خانه خودشان هستند. دکور رستوران به صورت هدفمند با میزهای ماژونگ (mah-jong) از جنس مرمر و مبل های بزرگ چرمی طراحی شده تا بیننده را به یاد عصر استعمار انگلستان در شانگهای و در دهه 1920 بیندازد، در حالی که غذاها ترکیبی از آشپزی چینی، اندونزیایی، هندی، مالزیایی، سنگاپوری، تایلندی، کامبوجی و ویتنامی است.
در ماماسان، حتما ران گوشت استخوان دار مزه دار شده با سس چیلی تایلندی (nahm jihm jauw) و سس مخصوص ماهی تایلندی (nam pla prik) را سفارش دهید.
- غذاها: چینی، اندونزیایی، آسیایی
- وعده ها: ناهار، شام، آخر شب، نوشیدنی
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 12 تا سه ظهر و 6 عصر تا 10 شب
- تلفن: 3033 3942 813 62+
- آدرس: Jl. Raya Kerobokan No.135, Kerobokan Kelod, Kec. Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
5. رستوران باربیکیو ناتی نوریز (Naughty Nuris Seminyak)
ناتی نوریز که با افتخار، غذاهای خود را بازیگوشانه اما فوق العاده توصیف می نماید، با سرو برترین غذاهای خیابانی، بهشتی برای غذا دوستان است. تخصص این رستوران، ایجاد مجذوب کنندهیت برای افرادی است که به گوشت علاقه بسیار دارند و دنده کبابی آن ها، یک غذای افسانه ای است که به هیچ وجه نباید خوردن آن را از دست بدهید.
از غذاهای ویژه این رستوران، می توان به دنده کبابی وحشی (wicked ribs)، کباب گوشت با استخوان، سوسیس گوشت با فلفل و سیر و ساتای (گوشت کبابی با سیخ چوبی و سس)، اشاره نمود. رستوران ناتی نوریز، درست مانند هر رستوران غذای خیابانی دیگری در بالی، یک تجربه غذایی خارق العاده را در اختیار شما قرار می دهد.
- غذاها: آمریکایی، اندونزیایی، باربیکیو، خانه استیک
- وعده ها: ناهار، شام، برانچ، نوشیدنی
- رژیم های خاص: گزینه های بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 12 ظهر تا 9 شب
- تلفن: 8476783 361 62+
- آدرس: Jalan Mertanadi No. 62 Kerobokan Seminyak, Kerobokan Kelod, Kec. Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
6. کلیر کافه (Clear Café)
کلیر کافه را می توان مکانی برای سرو محصولات محلی و دوستدار محیط زیست توصیف کرد و این ویژگی در تک تک اجزای این کافه قابل مشاهده است. هدف این رستوران، برای تشویق و تقویت فراوری کشاورزان محلی بالی و بعلاوه تعهد آن برای سرو غذای سالم در محیطی با انرژی مثبت، واقعا قابل ستایش است؛ کارکنان کلیر کافه اعتقاد دارند که می توان انرژی را به وسیله غذا منتقل کرد، برای همین، همواره فضای مثبت و مطلوب آشپزخانه خود را حفظ می نمایند. البته این کیفیت غذای خروجی از آشپزخانه است که اهمیت دارد و غذای این کافه واقعا بی نظیر است.
در این رستوران غذاهای لذیذ و بی نظیری چون تاتاکی بالی (Bali Tataki)، که ماهی تون قهوه ای رنگ پخته شده با فلفل تند هندی، به همراه ترب ژاپنی تازه و سس خوشمزه منگوستین (mangosteen) است و ماهی سرخوی سرخ شده که با عطر و طعم تازه نارگیل سرو می گردد را حتما امتحان کنید.
- غذاها: کافه، اندونزیایی، آسیایی
- وعده ها: صبحانه، ناهار، شام، برانچ، آخر شب، نوشیدنی
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: هشت صبح تا هشت شب
- تلفن: 7585 6219 878 62+
- آدرس: Jl. Hanoman No.8, Ubud, Kecamatan Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia
7. رستوران سی سیرکس (Sea Circus)
سی سیرکس، یک رستوران و مکانی دنج برای نوشیدن قهوه است که سبک زندگی راحت و بدون تکلف بالی را به نمایش می گذارد. این رستوران، یکی از برترین مکان ها در کل جزیره برای خوردن، نوشیدن یا حتی وقت گذرانی به شمار می آید.
فضای داخلی سرزنده رستوران، با نمای بیرونی رنگارنگ آن، کاملا هماهنگ است و توجه دقیق به جزئیات در پخت و سرو غذا، درست به مقدار طراحی مدرن و به روز رستوران، مشهود است. تقریبا غیرممکن است که این رستوران را با مشخصه های مجذوب کننده و چشمگیر آن، پیدا نکنید.
غذاهایی چون ماهی باراموندی سرخ شده در ماهیتابه، به همراه سس چیلی و گوجه فرنگی، بلغور گندم عربی (cous cous)، رازیانه و گشنیز یا سالاد کینوآی قرمز و کشمش، به همراه آواکادو، هویج رنده شده، گوجه گیلاسی، کرفس و کاهو، محصولات طبیعی متنوع بالی را در قالب یک اثر هنری بی بدیل در غذا به شما ارائه می نماید.
- غذاها: کافه، اندونزیایی
- وعده ها: صبحانه، ناهار، شام، برانچ، آخر شب
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 7:30 صبح تا 10 شب
- تلفن: 738667 361 62+
- آدرس: Jl. Kayu Aya No.22, Seminyak, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
8. رستوران بالی اسلی (Bali Asli)
بالی اسلی با ادعای ترویج غذا و فرهنگ بالی، بدون سوء استفاده از آن یا مردم آن، ملاحظات اخلاقی را در هر امری رعایت می نماید. منوی رستوران با توجه به سرچشمه و زادگاه غذاها طراحی شده است و در طرز تفکر آن ها نسبت به غذا، اقیانوس و جنگل، ماهی گیران، کشاورزان و چوپان های زمین های اطراف در مرکز توجه قرار می گیرند.
این تمرکز بر فراوریات محلی، با تعهد به سنت و اصالت و با غذاهایی که یادآور سنت های فرهنگی بالی است، مطابقت دارد. رستوران بالی اسلی، علاوه بر جنبه های سنتی، به مهمانان این امکان را می دهد تا آشپزی بالی را از طرق مختلف، از کلاس های آشپزی گرفته تا تورهای هیجان انگیز غذا، تجربه نمایند.
- غذاها: آسیایی، اندونزیایی
- وعده ها: ناهار، نوشیدنی
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 10 صبح تا 6 عصر
- تلفن: 9215 3690 822 62+
- آدرس: Jl. Gelumpang, Karangasem, Kec. Karangasem, Kabupaten Karangasem, Bali 80811, Indonesia
9. ویلا و آپارتمان های لیلین (Villa Lilin Bali)
لیلین، میخواهد تا یک تجربه غذاخوری راحت و صمیمی را به مهمانان خود ارائه دهد، که در آن طعم های سنتی آسیایی به خالص ترین و قدرتمندترین نحوه ممکن، سرو می شوند. منوی به سبک تاپاس آن ها، برترین سنت های آشپزی آسیا را به سر میز شما می آورد و به مهمانان این امکان را می دهد تا نمونه خوراک های لذیذ و خوشمزه را از سراسر نقشه آسیا، مزه نمایند. تاپاس، به انواع وعده های کوچک خوراک گفته می گردد که می توانند به عنوان ناهار یا شام، به صورت سرد یا گرم سرو شوند.
نمای داخلی رستوران، به صورت هدفمند، یادآور طراحی سنتی اندونزیایی، با کمی به روزرسانی به عصر مدرن است. از وسوسه انگیزترین خوراک های تاپاس رستوران، می توان به بچه میگو و سالاد نودل شیشه ای با سبزیجات تازه ای چون لیمو، سیر و چیلی و خورش قرمز کاری اردک سرخ شده با انگور، آناناس، گوجه و ریحان تازه تایلندی اشاره نمود. نوشیدنی های اینجا، درست مانند غذاها، بسیار خلاقانه و لذیذ هستند، پس سفارش دادن آن ها را نباید فراموش کنید.
- آدرس: Jalan Camplung Tanduk #77, Seminyak, Bali 80361, Indonesia, Bali, 80361, Indonesia
10. رستوران اندونزیایی مرا پوتی (Merah Putih Restoran)
رستوران مرا پوتی، با سرو غذاهای سنتی اندونزیایی با استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالا، طعم هایی از سراسر شبه جزیره را به شما ارائه می نماید. این رستوران، میخواهد تا تنوع فرهنگ آشپزی اندونزیایی را به نمایش بگذارد. در آشپزی اندونزیایی از دستور پخت غذاهای هندی، چینی و کشورهای جنوب شرقی آسیا استفاده می گردد و در نهایت، غذا به شکلی متمایز، دوباره خلق می گردد.
تمرکز بر ریشه های سنتی غذاهای اندونزیایی، منجر به یک تجربه بی نظیر و خارق العاده شده است که به خانواده به عنوان هسته اصلی آشپزی اندونزیایی در فرهنگ این کشور، می پردازد. البته باید بدانید که مرا پوتی، فقط غذاهای کلاسیک اندونزیایی را بازفراوری نمی نماید، بلکه سعی دارد این طعم های سنتی را به روز کند.
منوی رستوران به دو بخش مدرن و سنتی تقسیم می گردد که به مهمانان این امکان را می دهد تا هر دو طیف آشپزی اندونزیایی را تجربه نمایند.
- غذاها: اندونزیایی
- وعده ها: ناهار، شام
- رژیم های خاص: گزینه های گیاه خواری، وگان، بدون گلوتن
- ساعت های فعالیت: هر روزه: 12 تا سه ظهر و 6 عصر تا 11:30 شب
- تلفن: 8465950 361 62+
- آدرس: Jl. Petitenget No.100X, Kerobokan Kelod, Kec. Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia