طرز تهیه یک غذای قهوه خانه ای خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، برخلاف املت مرسومی که همه ما خورده ایم و با گوجه فرنگی تهیه می گردد، پایه اصلی املت قهوه خانه ای رب گوجه فرنگی است، بنابراین برای تهیه املت قهوه خانه ای به هیچ عنوان گوجه فرنگی را جایگزین رب نکنید.

طرز تهیه یک غذای قهوه خانه ای خوشمزه و پرطرفدار

جهت دریافت خدمات پتینه کاری ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران، املت یکی از غذاهایی است که در کشورهای مختلف به روش های متفاوتی درست می گردد. در ایران هم املت به روش های مختلفی تهیه می گردد که یکی از شیوه های پخت آن، املت قهوه خانه ای است که با رب گوجه فرنگی تهیه می گردد. این املت معمولا در قهوه خانه ها و برخی رستوران ها سرو می گردد و هواداران زیادی هم دارد.

طرز تهیه املت قهوه خانه ای خیلی ساده است، اما یکسری نکات ریز دارد که باید آن ها را رعایت کنید تا در نهایت یک املت خوشمزه داشته باشید. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات املت قهوه خانه ای آشنا شوید.

  • مواد اولیه لازم برای تهیه املت قهوه خانه ای مخصوص 4 نفر

تخم مرغ 4 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری پر

روغن مایع 1/2 پیمانه

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم

  • طرز تهیه املت قهوه خانه ای

اولین نکته در مورد تهیه املت قهوه خانه ای انتخاب تابه مناسب است. باید تابه ای را انتخاب کنید که نازک باشد و دیواره های کوتاهی داشته باشد.

تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد روغن را اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که یکی از ترفندهای خوشمزه شدن هر املتی میزان روغنی است که اضافه می کنید. کلا املت غذای پرروغنی است بنابراین در اضافه کردن روغن تا حدودی باید دست و دلباز باشید.

رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه نموده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند. رب وقتی آماده است که رنگ آن سرخ تر گردد و حالت تکه تکه پیدا کند. وقتی که رب به این مرحله رسید نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید.

در نهایت تخم مرغ ها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، آغاز به هم زدن کنید. حواستان باشد از قبل تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط گردد. 3 تا 4 دقیقه دیگر املت شما آماده است در این مرحله نباید زیاد روی حرارت بماند، چون سفت می گردد.

منبع: فرارو

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 506

به "طرز تهیه یک غذای قهوه خانه ای خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه یک غذای قهوه خانه ای خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای قهوه خانه ای خوشمزه و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید