طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ، متفاوت و خوشمزه
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، کوکوی مرغ و قارچ از ترکیب مرغ پخته شده، سیب زمینی، قارچ، تخم مرغ و سبزی های معطر تهیه می گردد. این غذا مقدار زیادی پروتئین دارد و یک وعده کامل و مقوی به حساب می آید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - کوکوی مرغ و قارچ همانند سایر کوکو ها به سادگی تهیه می گردد، اما طعم مطبوعی دارد. این کوکو مانند سایر انواع کوکو باید سرخ گردد، ولی می توان آن را در فر نیز طبخ کرد تا به این ترتیب به روغن کمتری احتیاج داشته باشد.
این کوکو علاوه بر آنکه یک وعده غذایی اصلی به حساب می آید، می توان آن را به صورت برای پیش غذا نیز سرو کرد. در ادامه نحوه سرو کوکوی قارچ و مرغ به هر دو شیوه توضیح داده خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ و قارچ
به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج خواهد بود.
مواد لازم | |
سینه مرغ | یک عدد |
تخم مرغ | 4 الی 5 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | یک عدد کوچک |
قارچ | 8 عدد |
شوید خرد شده | یک قاشق غذایی |
جعفری خرد شده | یک قاشق غذایی |
پیاز | 2 عدد |
آرد | به میزان لازم |
نمک، فلفل و روغن یا کره | به میزان لازم |
چند نکته:
در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن غذا، می توان دو الی سه قاشق غذاخوری زعفران دم نموده نیز به مواد اولیه افزود.
سبزی ها باید کاملا ریز خرد شده باشند.
طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ
- ابتدا مرغ را تکه نموده و بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
تکه های مرغ را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشد، سپس آن را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب مرغ برود. با اینکار بوی بد مرغ از بین خواهد رفت. پیاز را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید، اکنون مرغ و پیاز را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری فلفل و ادویه به آن اضافه کنید. صبر نمایید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد.
در فاصله ای که مرغ بپزد، باقی مواد اولیه را باید آماده کنید. سیب زمینی ها را نگینی خرد نموده و سرخ نمایید. قارچ ها را نیز ریز خرد کنید و بدون روغن تفت دهید تا آب آن تبخیر گردد.
- پیاز را نگینی ریز خرد نموده و پیاز داغ تهیه کنید.
- فلفل دلمه ای ها را نیز بسیار ریز خرد کنید.
- مرغ پخته شده را کاملا له کنید. می توانید برای این منظور از غذاساز نیز بهره ببرید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و سبزی های خرد شده، آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
- سیب زمینی، فلفل دلمه ای، قارچ، مرغ له شده و پیاز داغ را مخلوط نموده و به تخم مرغ اضافه کنید.
- مایه کوکو را بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
- مقداری نمک، فلفل قرمز و سیاه به مایه اضافه کنید.
- اکنون در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و همچون کوکوی سیب زمینی، این کوکو را نیز سرخ کنید.
اگر ترجیح می دهید که با مقدار روغن کمتری این غذا را طبخ کنید، با مقداری کره یک قالب مخصوص فر را چرب کنید. ترجیحا از قالب های نچسب استفاده نمایید و مایه را در آن بریزید و در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید. حدود 15 الی 25 دقیقه برای آماده شدن کوکوی مرغ وقارچ کافی است. پس از آنکه کوکو مدتی در فر بود و روی آن بسته شد، مقداری کره یخ زده را خرد کنید و روی سطح آن بریزید. به این ترتیب روی غذا نیز برشته خواهد شد.
چند نکته:
- در صورت تمایل می توانید سیب زمینی ها را آبپز و رنده کنید.
می توانید فلفل دلمه ای را قبل از افزودن به کوکوی مرغ و قارچ اندکی تفت دهید تا نرم گردد.
- برای سرو این کوکو به عنوان پیش غذا، می توانید از نان تست نیز بهره ببرید. با یک لیوان، وسط نان تست را یک دایره ایجاد کنید. در یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن گرم کنید و نانی که وسط آن به صورت دایره خالی شده است را در آن قرار دهید، دایره وسط نان را با مایه کوکوی مرغ و قارچ پر کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.
اگر قصد دارید که کوکوی مرغ و قارچ را به عنوان پیش غذا سرو کنید، می توانید از قالب های سیلیکونی یک نفره نیز بهره ببرید، ابتدا قالب ها را با مقداری کره چرب کنید و از مایه پر کنید و درون فر بگذارید. اگر از قالب سلیکونی بهره ببرید، مدت طبخ این کوکو ممکن است تا چهل دقیقه افزایش پیدا کند.
اگر برای وعده اصلی از این غذا استفاده می کنید، آن را با نان های سنتی یا نان باگت سرو کنید. در کنار کوکو نیز می توانید از گوجه فرنگی، خیارشور، پیاز و سبزی خوردن بهره ببرید.
همانطور که ملاحظه کردید، این غذای خوشمزه و لذیذ را می توانید برای پیش غذا و غذای اصلی بهره ببرید و حتی می تواند یک گزینه مناسب برای پیک نیک باشد، زیرا برای سرو آن به ظرف چندانی احتیاج نیست و به سرعت نیز قابل میل کردن است.
منبع: setare.com