ارزانترین تورهای ترکیه: طرز تهیه لاه ماجون؛ پیتزایی مجذوب کننده از ترکیه

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، همواره سعی کنید غذاهای تازه و متنوع را در برنامه تان داشته باشید؛ لاه ماجون یکی از این غذاهاست که مربوط به ترکیه است و نوعی پیتزا است.

ارزانترین تورهای ترکیه: طرز تهیه لاه ماجون؛ پیتزایی مجذوب کننده از ترکیه

بهترین تجربه سفر را با ارزانترین تورهای ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.

مواد لازم برای تهیه لاه ماجون:

مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:

  • آرد: 5 فنجان
  • شیر (یا آب): یک و نیم فنجان
  • روغن نباتی: یک چهارم فنجان
  • نمک: 3 قاشق چایخوری
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • مایه خمیر: 10 گرم

مواد لازم برای مخلوط گوشت:

  • گوشت چرخ نموده: نیم کیلو
  • فلفل قرمز: 1عدد
  • فلفل سبز: نصف فلفل
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
  • زیره آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: یک و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • جعفری: کمی
  • روغن زیتون: یک و نیم فنجان

دستور تهیه خمیر:

همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود 5 دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

طرز تهیه و دستور پخت لاه ماجون:

1. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد گردد.

2. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

3. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.

4. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت گردد.

5. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.

6. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. میزان این گلوله ها به میزان دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید میزان آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

7. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد 2 میلیمتر باشد. مواد روی آن هم نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

8. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته گردد. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود 3 دقیقه بپزید.

9. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 21 مهر 1400 بروزرسانی: 21 مهر 1400 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1300

به "ارزانترین تورهای ترکیه: طرز تهیه لاه ماجون؛ پیتزایی مجذوب کننده از ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارزانترین تورهای ترکیه: طرز تهیه لاه ماجون؛ پیتزایی مجذوب کننده از ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید