طرز تهیه شیرازی پلو ،غذای سنتی شیراز

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، شیراز سومین مقصد گردشگری پرطرفدار در ایام نوروز است. این شهر در بهار بسیار دیدنی است و از همین رو بسیاری از مردم سعی می نمایند تا تعطیلات نوروز خود را در این شهر سپری نمایند. غذا ها و خوراکی های محلی شیراز هم بخش جدایی ناپذیر سفر به این شهر هستند و در سراسر ایران هواداران زیادی دارند.

طرز تهیه شیرازی پلو ،غذای سنتی شیراز

کمتر کسی وجود دارد که از طعم منحصر به فرد شیرازی پلو و کلم پلو راضی نباشد. این غذای بسیار خوشمزه از برنج، مرغ، بادمجان، زعفران دم کرده، ماست، زرشک و نمک و فلفل تهیه می گردد. در ادامه همراه تاپ گردشگر باشید تا با طرز تهیه شیرازی پلو بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم

گوشت مرغ پخته و خرد شده 600 گرم

زرشک 4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ 2 تا 3 عدد

بادمجان 3 عدد میانه

ماست چکیده یک و نیم لیوان

زعفران دم کشیده 2 قاشق غذاخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

نمک، فلفل و آب به مقدار لازم

برنج 4 پیمانه

روش تهیه شیرازی پلو

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید. سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته گردد، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.

حالا زرده تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب کرده اید، بیفزایید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.

سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی گردد. اکنون پلو را در دیس برگردانید.

منبع: گردشبان
انتشار: 20 مهر 1401 بروزرسانی: 20 مهر 1401 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1630

به "طرز تهیه شیرازی پلو ،غذای سنتی شیراز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرازی پلو ،غذای سنتی شیراز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید