طرز تهیه سالاد شب یلدایی مخصوص با انار
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، سالادهای بسیار متنوعی وجود دارند که می توانید در کنار غذا یا به عنوان یک وعده غذایی آن ها را سرو کنید. مناسبت های مختلف می توانند سالادهای متنوعی هم داشته باشند؛ برای مثال سالاد شب یلدا می تواند ترکیبی مجذوب کننده از خوراکی های محبوب این شب مثل انار و لبو باشد. شما می توانید در کنار غذای شب یلدا این سالاد را نیز تهیه و سرو کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد شب یلدایی ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

سالاد شب یلدایی ما ترکیبی از رنگ های سبز، بنفش و قرمز است که جلوه خاصی به میز شام شب یلدای شما می دهد. این سالاد علاوه بر ظاهر مجذوب کننده، طعم بسیار لذیذی هم دارد. طعم آن ترش و شیرین است و می توانید آن را به عنوان یک پیش غذای اشتها آور یا همراه با غذا سرو کنید.
این سالاد طعم ترش و شیرین خود را مدیون سس خوشمزه اش است. در این سس از چاشنی های محبوب سالاد مثل روغن زیتون و لیمو استفاده شده و با چند ماده دیگر، عطر و طعم آن را بیشتر کردیم. شما می توانید این سس را در اندازه بیشتر تهیه کنید و داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید تا هر وقت خواستید به سالاد خود اضافه کنید.
اگر در پی دستورالعمل های بیشتر هستید، می توانید طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا و غذا را آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ پیدا کنید.
مواد لازم
- مغز کاهو: 1 عدد
- پیاز قرمز: 1 عدد کوچک
- چغندر پخته: 1 عدد بزرگ
- دانه انار: 1 عدد کوچک
- رب انار: یک قاشق چای خوری (نسبت به غلظت)
- لیمو ترش: 1 عدد
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- چاشنی سالاد: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد شب یلدایی
- مغز کاهو را یکدست و خرد کنید.
- پیاز را به صورت خلال خرد کنید.
- چغندر قرمز را به صورت باریک خرد کنید.
- همه سبزیجات را در ظرف سالاد قرار بدید و دانه های انار را روی آن بریزید.
- برای تهیه سس سالاد روغن زیتون، رب انار، آب لیمو ترش، چاشنی سالاد، نمک و فلفل را در یک ظرف باهم مخلوط کنید.
- سس را روی سالاد بریزید و کمی ادویه سالاد هم روی آن بپاشید.
- نوش جان.