طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان:

  • مغز گردو: 300 گرم
  • مرغ: 4 تکه
  • پیاز: دو عدد میانه
  • رب انار: 1 ق غ
  • آب: 8 لیوان
  • رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه)
  • زغفران دم نموده: نصف استکان
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
  • شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق

طرز تهیه و دستور پخت خورشت فسنجان:

1. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

2. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

3. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می نماید و روغن می اندازد.

4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

5. بعد از 3 ساعت فسنجان آماده است و می توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1302

به "طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید