طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان:
- مغز گردو: 300 گرم
- مرغ: 4 تکه
- پیاز: دو عدد میانه
- رب انار: 1 ق غ
- آب: 8 لیوان
- رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه)
- زغفران دم نموده: نصف استکان
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
- شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق
طرز تهیه و دستور پخت خورشت فسنجان:
1. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.
2. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
3. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می نماید و روغن می اندازد.
4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
5. بعد از 3 ساعت فسنجان آماده است و می توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 مهر 1400
بروزرسانی: 23 مهر 1400
گردآورنده: herpo.ir
شناسه مطلب: 1302
به "طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید