گوشت گاو مصنوعی در رستوران ها!
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، خبرگزاری ایسنا: یک شرکت هلندی که 5 سال پیش پیروز به فراوری گوشت گاو در آزمایشگاه شد، گفته است که میخواهد تا 3 سال بعد این گوشت ها را وارد رستوران ها کند.
به نقل از دیلی میل، یک شرکت هلندی با نام موسی میت(Mosa Meat) که 5 سال پیش برای اولین بار گوشت آزمایشگاهیفراوری نموده بود، بیان کرد برای اینکه برنامه هایش برای فراوری و فروش گوشت هایی که به صورت مصنوعی در آزمایشگاه فراوری شده اند را وارد رستورانها کند، بودجه دریافت نموده است.
این برنامه در سال 2021 عملی خواهد شد.
این شرکت گفت: بودجه ما 7.5 میلیون یورو افزایش پیدا کرد که این بودجه از شرکت های غذایی M Ventures و Bell Food Group دریافت شده است.
M Ventures یک سرمایه گذار آلمانی و Bell Food نیز یک شرکت فراوری نماینده فرآورده های گوشتی در سوئیس است.
این شرکت بیان کرد که امیدوار است تا سال 2021 میلادی، این گوشت های آزمایشگاهی را برای همبرگر فراوری کند.
فعالان محیط زیست هشدار داده اند که روند رو به رشد تمایل به خوردن گوشت در جهان به ویژه در اقتصادهای بزرگ جهان مانند چین، پایدار نخواد بود زیرا گوشت گاو و مرغ، نسبت به گیاهان، به منابع بیشتری نیازمند است.
گاوها اندازه زیادی از گازهای گلخانه ای را خود به تنهایی فراوری می نمایند که موجب افزایش گرمایش جهانی می گردد.
چالش این کارخانه این است که گوشتی فراوری کند که از لحاظ ظاهر، طعم، و احساس مانند گوشت گاو واقعی باشد.
موسی میت در این گوشت ها از نمونه های کوچک سلولی استفاده می نماید که از بدن حیوانات زنده دریافت شده است.
این سلول ها با مواد غذایی تغذیه می شوند که در نهایت می توانند به عنوان رشته های ماهیچه ای رشد نمایند تا بافت ماهیچه ای ایجاد گردد.
شرکت فراوری نماینده این گوشت ها مدعی شده است که با استفاده از یکی از این نمونه ها، می تواند تا 80 هزار همبرگر نوع Quarter Pounder که به وسیله فست فود مک دونالد به فروش می رسد را فراوری کند.
پ
منبع: برترین ها