طرز تهیه پوره ماهی

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.

طرز تهیه پوره ماهی

مواد لازم پوره ماهی

فیله ماهی بدون استخوان200 گرم
پیازچه خرد شده2 قاشق مرباخوری
آب لیموترش2 قاشق مرباخوری
سس خردل1قاشق مرباخوری
ماهی دودی200گرم
کره1/2فنجان
فلفل1/8 قاشق مرباخوری
نانباگت

طرز تهیه پوره ماهی

  1. یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
  2. ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
  3. پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 آبان 1399 بروزرسانی: 30 آبان 1399 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 745

به "طرز تهیه پوره ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید