طرز تهیه پوره ماهی
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.

مواد لازم پوره ماهی
فیله ماهی بدون استخوان | 200 گرم |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق مرباخوری |
آب لیموترش | 2 قاشق مرباخوری |
سس خردل | 1قاشق مرباخوری |
ماهی دودی | 200گرم |
کره | 1/2فنجان |
فلفل | 1/8 قاشق مرباخوری |
نان | باگت |
طرز تهیه پوره ماهی
- یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
- ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.
انتشار: 30 آبان 1399
بروزرسانی: 30 آبان 1399
گردآورنده: herpo.ir
شناسه مطلب: 745
به "طرز تهیه پوره ماهی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره ماهی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید