رستوران های آمستردام؛ از رستوران مادر تا لا پرلا (قسمت دوم)

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، آمستردام شهری زیبا با رستوران هایی واقعا مجذوب کننده است. برای آشنایی بیشتر با این مکان های دوست داشتنی با خبرنگاران همراه باشید.

رستوران های آمستردام؛ از رستوران مادر تا لا پرلا (قسمت دوم)

برای آن که آمستردام را با تمام وجود درک کنید باید آشپزی و طعم غذاهای آن را تجربه کنید. البته جدا از طعم منحصربه فرد غذاهای محلی آمستردام، تماشا و رفتن به رستوران های زیبا و گاها عجیب با منوهای جالب آن ها خالی از لطف نیست. در قسمت دوم از رستوران های آمستردام به معرفی دیگر رستوران های این شهر می پردازیم.

رستوران مادر (Moeders)

رستوران مادر در سال 1990 تاسیس شد. در روز افتتاح، صاحب رستوران از میهمانان درخواست کرد تا هر یک با خود بشقاب، لیوان و قاشق و چنگال بیاورد. همان وسایل با همان میزهای چوبی امروز هم استفاده می شوند. در همان روز مادرها آغاز به جمع کردن عکس از مادرها شدند و امروزه بعد از 25 سال هزاران عکس قاب گرفته شده و بدون قاب از مادرها در کنار بشقاب ها، قابلمه ها و قوطی های بیسکوییت آنتیک روی دیوار رستوران دیده می گردد. تمام این ها در کنار هم مکانی دنج و صمیمی چون فضای گرم خانه را ایجاد نموده اند که از بومی های همسایه گرفته تا تاجران کشورهای مختلف را به سمت خود می کشاند. علاوه بر فضای گرم، سرویس دهی خوب و غذای خوشمزه از دیگر ویژگی های این رستوران قدیمی است.

منوی این رستوران شامل انواع غذاهای محلی و غذاهای بین المللی است.

ساعت کار: هر روز از ساعت 5 عصر تا 12 شب.

موقعیت رستوران مادر روی نقشه

رستوران ویس کافه د گلدن هوک (Viscafe de Golden Hoek)

از آن جایی که اطراف آمستردام را آب احاطه نموده، پس جای تعجب نیست که ماهی (Vise) ماده اصلی غذاهای هلندی باشد. در رستوران ویس کافه طعم ماهی تازه همراه با سنت دیرینه هلندی را از بشقاب های آن می توانید تجربه کنید. کیبلینگ، (Kibbeling) غذایی تهیه شده از گوشت سرخ شده ماهی سفید، از محبوب ترین غذاها در میان هلندی ها و موجود در منوی این رستوران است. البته لازم به یادآوری است که تمام غذاهای این رستوران از ماهی تهیه می شوند. از ویژگی های ویس کافه کارکنان بسیار بااخلاق و صمیمی، فضای گرم، قیمت مناسب و غذای خوشمزه است.

ساعت کار: هر روز به جز دوشنبه ها از ساعت 5 عصر تا 12 شب.

موقعیت رستوران ویس کافه د گلدن هوک روی نقشه

مرکلباخ (Merkelbach)

باغ بسیار زیبای مرکلباخ در یک درشکه خانه مربوط به قرن 18 قرار گرفته است و برترین تجربه صرف غذا را در آمستردام برای گردشگران فراهم می نماید. این رستوران افتخار این را دارد که طرفداری از جنبش غذای آهسته (جنبشی که در مقابل غذای سریع یا فست فود قرار گرفته است) منویی با غذاهای تهیه شده از مواد محلی را در اختیار مشتریان قرار می دهد. علاوه بر غذاهای محلی، غذاهای اروپایی، فرانسوی، دریایی، مدیترانه ای و مخصوص گیاه خواران نیز در این منو وجود دارند. به جز ناهار و شام می توانید صبحانه را هم در این باغ میل کنید. در طول روز می توانید برای صرف قهوه و پای سیب به این رستوران بروید. غذا، سرویس دهی، فضا و قیمت ها بسیار عالی هستند.

امکانات: دسترسی به ویلچر، صندلی های پایه بلند مخصوص بچه ها، اینترنت بی سیم، قبول مسترکارد و ویزا، رزرو میز، پارکینگ.

ساعت کار: هر روز از ساعت 9 صبح تا 6 عصر.

موقعیت رستوران مرکلباخ روی نقشه

رستوران تسکانینی (Toscanini)

رستوران تسکانینی با 30 سال قدمت یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین رستوران های ایتالیایی در آمستردام است. اینجا هیچ پیتزایی سرو نمی گردد، در عوض غذاهای دیگری چون انتیپاستی، پریمی، سکندی و دلچی عرضه می شوند. غذاها دارای کیفیت و طعم عالی، سرویس دهی قابل قبول، فضا بسیار دلنشین و قیمت ها مناسب هستند.

ساعت کار: هر روز به جز یکشنبه ها از ساعت 6 عصر تا 10:30 شب.

موقعیت رستوران تسکانینی روی نقشه

لا پرلا (La Perla)

اگر در آمستردام هوس پیتزا کردید لا پرلا برترین گزینه برای شما است. فضای رستوران بسیار عالی و کیفیت غذاها بالا است. منوی رستوران شامل غذاهای ایتالیایی، پیتزا، غذاهای مدیترانه ای، اروپایی، و مخصوص گیاه خواران است.

امکانات: بیرون بر، رزرو میز، نشستن در فضای باز، صندلی بلند مخصوص بچه ها، و اینترنت بی سیم.

این مکان برای خانواده ها به خصوص خانواده های همراه با کودک بسیار مناسب است.

ساعت کار: هر روز از ساعت 10 صبح تا 10:30 شب.

موقعیت رستوران لا پرلا روی نقشه
منبع: کجارو / eater.com / iamsterdam.com / moeders.com
انتشار: 21 آبان 1403 بروزرسانی: 21 آبان 1403 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1836

به "رستوران های آمستردام؛ از رستوران مادر تا لا پرلا (قسمت دوم)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رستوران های آمستردام؛ از رستوران مادر تا لا پرلا (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید