درباره روغن کانولا چه می دانید؟

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، حتما شنیده اید که روغن کانولا روغنی با چربی اشباع پایین و مناسب برای سرخ کردن است. اما آیا درباره کالری روغن کانولا نیز می دانید؟ در این مقاله مقدار کالری این روغن را به همراه فواید و مضرات آن معرفی خواهیم کرد.

درباره روغن کانولا چه می دانید؟
انولا روغنی است که از دانه روغنی گیاه کلزا به دست می آید و حتی عده زیادی آن را به نام روغن کلزا می شناسند. کلزا از خانواده گیاه خردل است و محل تولدش کاناداست. البته هنوز هم کانادا از اولین تولید کنندگان این روغن به شمار می رود. روغن کانولا کمترین اندازه چربی اشباع شده را در میان تمام روغن ها دارد. همانطور که این روغن کمتر از سایر روغن ها منجر به انسداد عروق شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی را کاهش می دهد. روغن کانولا به صورت کاملاً صنعتی به دست می آید. این روغن در شمع سازی، صابون سازی و ... هم کاربرد دارد.

کالری روغن کانولا در هر 100 گرم چقدر است؟هر 100 گرم روغن کانولا حاوی 884 کالری است.

ارزش غذایی روغن کانولا
اندازه 100 گرم درصد نیاز روزانه
کالری 884 -
چربی کل 100 گرم 154٪
چربی اشباع شده 7.1 گرم 36٪
کلسترول 0 میلی گرم
سدیم 0 میلی گرم
کربوهیدرات 0 میلی گرم
فیبر رژیمی 0 میلی گرم
پروتئین 0 میلی گرم
ویتامین D 0 میلی گرم
ویتامین A 0 میلی گرم
کلسیم 0 میلی گرم
ویتامین C 0 میلی گرم

خواص و فواید روغن کانولاروغن کانولا مزایایی دارد که دیگر روغن ها ندارد. برخی از مهم ترین خواص این روغن گیاهی را در ادامه آورده ایم.

1. کاهش کلسترول خونکالری روغن کانولا با روغن های دیگر تقریباً برابر است، اما اندازه کلسترولی که این روغن گیاهی دارد نسبت به بقیه روغن ها کمتر است. مصرف روغن کانولا مانند دیگر روغن ها خطر انسداد عروق را در پی ندارد. با این وجود، مصرف این روغن منجر به حملات قلبی و مغزی نمی شود. کسانی که چربی خونشان بالاست، بهتر است روغن کانولا مصرف کنند.

2. کاهش التهاباتروغن کانولا از بروز التهابات درونی که منجر به بیماری هایی مانند نقرس می شود پیشگیری می کند. این روغن برای درمان رماتیسم و درد های مفصلی نیز مؤثر است. کسانی که از بیماری های التهابی رنج می برند، روغن کانولا بهترین انتخاب برایشان است.

3. کاهش احتمال لخته شدن خونعوامل زیادی منجر به لخته شدن خون در بدن می شوند. این لخته ها می توانند وارد قلب و مغز شده و منجر به سکته قلبی و مغزی شوند. برای پیشگیری از این مشکل، روغن کانولا را وارد برنامه غذایی تان کنید. این روغن احتمال لخته شدن خون را کم می کند و شما را سالم نگه می دارد.

4. پیشگیری از سرطانسرطان همیشه در کمین شماست و برای هر کسی ممکن است اتفاق بیفتد. برای کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان، روغن کانولا مصرف کنید. تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات این روغن گیاهی خطر ابتلا به سرطان های مختلف مخصوصاً سرطان روده و سینه را کاهش می دهد.

مضرات روغن کانولادر کنار خواص و فوایدی که این روغن گیاهی دارد، مضراتی نیز برای آن ذکر شده که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.

1. اصلاح ژنتیکیبرخی از افراد معتقدند که روغن کانولا حاصل اصلاح ژنتیکی روغن کلزا است و حاوی گاز سمی خردل است. با این طرز فکر، استفاده از روغن کانولا چندان عاقلانه به نظر نمی رسد.

2. تصفیه کردن روغناز دیگر مضرات روغن کانولا به تصفیه شده بودن آن اشاره شده است. در این باور، عده ای معتقدند که برای افزایش ماندگاری روغن کانولا روی آن تغییراتی انجام داده اند که اندازه سلامتی آن را کم کرده است.

سخن آخرروغن کانولا یکی از متفاوت ترین روغن های موجود در بازار است. این روغن از طریق فرآیند صنعتی از دانه گیاه کلزا به دست می آید. کالری روغن کانولا با دیگر روغن های خوراکی زیاد فرق نمی کند؛ تنها وجه تفاوت این روغن با دیگر موارد، اندازه چربی اشباع پایین آن است. روغن کانولا سبب لخته شدن خون و انسداد عروق نمی شود و التهابات درونی را کم می کند. البته به دلیل اصلاح ژنتیکی کلزا، عده ای این روغن را برای استفاده نامناسب می دانند و روغن های گیاهی دیگر را به جای آن مصرف می کنند.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1340

به "درباره روغن کانولا چه می دانید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درباره روغن کانولا چه می دانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید