آیا مسکن ملی قابل خرید و فروش است؟
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، اقتصاد نیوز: معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: انعقاد تفاهم نامه با وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت (صمت) و ارشاد را در دستور کار قرار داده ایم که در صورت موافقت، برای خبرنگاران و هنرمندان خانه می سازیم. به گفته وی تا زمانی که سند و واگذاری به شکل رسمی انجام گردد، خرید و فروش مسکن ملی امکان پذیر نخواهد بود.

جهت دریافت خدمات طراحی و ساخت ویلا با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا؛ محمود محمودزاده اظهار کرد: به دنبال امضای تفاهم نامه با وزارت دفاع، آموزش و پرورش و کار، رفاه و تامین اجتماعی، پیشنهاد تامین مسکن برای کارکنان وزارت صمت و فرهنگ و ارشاد اسلامی را در دستور کار قرار داده ایم که هنوز تدوین نشده و به امضا نرسیده است.
وی اضافه کرد: در بحث وزارت صمت، ساخت مسکن برای کارگران خواهد بود که هم اکنون در تفاهم نامه با وزارت کار نیز در حال اجرا است. درخصوص وزارت ارشاد نیز تامین مسکن هنرمندان، خبرنگاران و سایر اقشار هدف این وزارتخانه مدنظر است.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان این که باید امکانات و ظرفیت های دو طرف استحصال گردد، گفت: هرکدام از دستگاه ها و ادارات دولتی که اعلام آمادگی نمایند و امکاناتشان را در جهت تامین مسکن بیاورند، وزارت راه و شهرسازی با تمام توان یاری می نماید تا با هم افزایی، اقشار بیشتری از جامعه خانه دار شوند.
مرحله دوم ثبت نام مسکن ملی از نیمه بهمن ماه
محمودزاده درباره زمان مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن گفت: انشاءالله تا نیمه بهمن ماه پالایش نفرات را انجام می دهیم. ظرفیت های خالی که ایجاد می گردد را جمع بندی می کنیم و مجددا ثبت نام خواهیم کرد. از 30 آذرماه که ثبت نام به اتمام رسیده برآورد ما این است که مرحله ارزیابی و پایش 45 روز زمان می برد و از نیمه بهمن ماه نام نویسی مجدد را شروع می کنیم.
وی با اشاره به ثبت نام 240 هزار نفر در خارج از بافت های فرسوده توضیح داد: در قالب طرح اقدام ملی 100 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده تعریف شده که امیدواریم با تخصیصی که از طرف سازمان برنامه و بودجه داده می گردد، بتوانیم بحث واگذاری وام را انجام دهیم. در طرح اقدام ملی هدف این است که تا حد ممکن بتوانیم ظرفیت ایجاد کنیم و فرایند فراوری مسکن را به صورت متداوام داشته باشیم.
مسکن ملی قابل خرید و فروش نیست
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره صحبت هایی مبنی بر دلالی مسکن ملی در شهرهایی از جمله پردیس گفت: چیزی که تا الان اجرا شده صرفا یک کد رهگیری بوده است. ممکن است کسانی بخواهند کد رهگیری را خرید و فروش نمایند که اصلا واجد شرایط نباشند و در مرحله دوم حذف شوند. لذا توصیه می کنیم شهفرایندان به هیچ عنوان اقدام به خرید و فروش ننمایند. حتی بعد از این که واجدان شرایط برای مرحله دوم دعوت شدند، واحدها قابل خرید و فروش نیست. تا زمانی که بحث سند و واگذاری به شکل رسمی انجام گردد، خرید و فروش مسکن ملی را متصور نیستیم.
محمودزاده هم چنین با بیان این که عملیات اجرایی طرح اقدام ملی در تمامی استان ها از جمله تهران شروع شده است گفت: امیدواریم در تاریخی که وعده داده ایم واحدها را تکمیل کنیم. برآورد ما از قیمت به صورت ناخالص در حال حاضر حدود 2.5 میلیون تومان در هر متر مربع است که با توجه به موقعیت و امکانات، قیمت ها بالاتر یا پایین تر خواهد بود. متقاضیان بین 30 تا 40 میلیون تومان هنگام ثبت نام پرداخت می نمایند و مابقی هم طبق جدولی که ارایه می گردد با توجه به پیشرفت پروژه از متقاضیان دریافت خواهد شد.
منبع: اقتصادنیوز