دست پخت انسان بهتر است یا ربات؟، اولین رستوران دنیا که آشپزهایش آدم نیستند، عکس

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، ایسنا نوشت: اولین رستوران دنیا که به طور انحصاری از آشپزهای رباتیک برای پختن غذا استفاده می نماید، سال 2024 آماده راه اندازی در کالیفرنیا خواهد بود.

دست پخت انسان بهتر است یا ربات؟، اولین رستوران دنیا که آشپزهایش آدم نیستند، عکس

هواداران برگر در پاسادنا، کالیفرنیا به زودی طعم آینده فست فودها را خواهند چشید. نمونه آزمایشی یک ربات مجهز به هوش مصنوعی و قابلیت پخت وپز به نام فلیپی(Flippy) مراحل آزمایش را می گذراند.

  • آنچه درباره عجیب ترین نظریه اینشتین نمی دانید!

سازندگان فلیپی گفتند این اولین رستوران فعال در دنیا خواهد بود که ثبت سفارش و همه فرآیندهای پخت وپز در آن کاملا اتوماتیک انجام می شوند.

علاوه بر فلیپی که مسئول سرخ کردن ناگت های مرغ و سیب زمینی هاست، یکی دیگر از ربات ها به نام برگربات(BurgerBot) به کباب کردن برگرها می پردازد و یک سیستم پرداخت بیومتریک موسوم به پاپ آی دی(PopID)، سفارش های مشتریان را می پذیرد.

اگرچه فلیپی اولین شغل خود را در سال 2017 در صنعت فست فود به دست آورد و پس از آموزش تماشا، در 50 رستوران کالیبرگر(CaliBurger) خدمت کرد اما این اولین باری خواهد بود که این بازوی مکانیکی ریلی کارهای متنوع تری را انجام خواهد داد.

هلدینگ کالی گروپ(Cali Group) که مالک شرکت میسو رباتیکس(Miso Robotics) سازنده فلیپی است، گفت امیدوار است این نمونه نو با ارائه دادن تورهای آموزشی و نمایشگاه های رباتیک، الهام بخش نسل بعدی کارآفرینان هوش مصنوعی و اتوماتیکسازی آشپزخانه باشد.

کالی گروپ گفت که می خواهد مدارس محلی و گروه های آموزشی را تشویق کند تا برای بازدید از رستورانی که به زودی افتتاح می گردد، تماس بگیرند.

انتظار می رفت که رستوران در ماه جاری با حضور فلیپی افتتاح گردد اما یک سخنگوی شرکت گفت که رستوران واقع در پاسادنا در سال 2024 افتتاح خواهد شد.

اگرچه رستوران های بسیاری به ادغام هوش مصنوعی در فعالیت های خود پرداخته اند اما منتقدان نسبت به نیروی انسانی و مسائل مالی ابراز نگرانی نموده اند. راب کارپنتر(Rob Carpenter) بنیانگذار شرکت ولیینت ای آی(Valyant AI) در مصاحبه ماه مه سال جاری خود با فاکس نیوز(Fox News) گفت که احتمالا میلیون ها شغل طی پنج تا 10 سال آینده از بین می روند زیرا ربات ها و کیوسک های رایانه ای جایگزین بیشتر پست های شغلی در فست فودها می شوند.

این کارآفرین هوش مصنوعی ادامه داد: ما شاهد جهش هوش مصنوعی از پردازش و فراوری در پشت صحنه به سمت مشاغلی هستیم که به طور سنتی فقط برای انسان هستند. این قطعا یک نقطه عطف برای هوش مصنوعی است.

مدیران ارشد فناوری، پژوهشگران و دانشگاهیان، از جمله سم آلتمن(Sam Altman) مدیر عامل OpenAI نیز سال گذشته را با بحث های شدید پیرامون هوش مصنوعی گذراندند و نگرانی را در خصوص خطر انقراض انسان به دست هوش مصنوعی افزایش دادند.

بیش از 350 امضاکننده در نامه ای که به وسیله مرکز ایمنی هوش مصنوعی(CAIS) منتشر شد، نوشتند: کاهش خطر انقراض ناشی از هوش مصنوعی باید یک اولویت دنیای در کنار سایر خطرات اجتماعی مانند همه گیری ها و جنگ هسته ای باشد.

این افراد علاوه بر آلتمن، شامل مدیران اجرایی شرکت های هوش مصنوعی دیپ مایند(DeepMind) و آنتروپیک(Anthropic) و مدیرانی از مایکروسافت و گوگل بودند.

اعضای کالی گروپ نسبت به وعده های غذایی و پتانسیل آشپزهای رباتیک خود که از هوش مصنوعی بهره می برند، بسیار خوش بین بوده اند. جان میلر(John Miller) مدیر عامل پاپ آی دی و یکی از اعضای هیئت مدیره میسو رباتیکس گفت: ادغام کردن این فناوری های گوناگون برای ایجاد مستقل ترین رستوران در دنیا، اوج سال ها پژوهش، توسعه و سرمایه گذاری در خانواده شرکت های متحول کننده است.

ریچ هال(Rich Hull) مدیرعامل میسو رباتیکس گفت: سفارش گرفتن و پخت وپز با یاری هوش مصنوعی و علم رباتیک، زنجیره های اصلی تغذیه آمریکا را قادر می سازد تا کیفیت، ثبات و سرعت را به طور قابل توجهی بهبود ببخشند.

  • افتضاح ترین جنگنده ارتش آمریکا! + عکس

  • پناهگاه 100 میلیون دلاری زاکربرگ برای آخرالزمان/ عکس

5858

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 3 دی 1402 بروزرسانی: 3 دی 1402 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 1781

به "دست پخت انسان بهتر است یا ربات؟، اولین رستوران دنیا که آشپزهایش آدم نیستند، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دست پخت انسان بهتر است یا ربات؟، اولین رستوران دنیا که آشپزهایش آدم نیستند، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید