چگونه مصرف چای باعث سرطان مری می گردد؟

به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، نتایج تحقیقات سرطان در بریتانیا نشان می دهد خوردن و نوشیدن غذا ها و نوشیدنی های داغ به طورمنظم، می تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

چگونه مصرف چای باعث سرطان مری می گردد؟

به گزارش، نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی به ویژه مخاط مری را آماده جذب مواد سرطان زا می نماید و به همین علت در کشور هایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است.

به گفته آنان سرعت نوشیدن چای و نه میزان مصرف آن در بروز سرطان مری نقش دارد و تاکنون ارتباطی بین مقدار چای مصرفی و خطر سرطان مری دیده نشده است.

نوشیدن یک فنجان چای در ظرف مدتی کمتر از 2 دقیقه پس از ریختن آن، خطر ابتلا به سرطان مری را در مقایسه با چایی که 4 تا 5 دقیقه پس از ریختن نوشیده می گردد، پنج برابر افزایش می دهد.

اولیور چایلدز، سخنگوی مطالعات سرطان در بریتانیا، با بیان این مطلب می گوید: در شمال ایران مردم به صورت عادت روزانه، چای بسیار داغ می نوشند. ما بریتانیایی ها هم عادت به نوشیدن چای داریم، ولی معمولا آن را با افزودن کمی شیر سرد می نوشیم که در نتیجه چای آن قدر داغ نیست که خطر سرطان مری را افزایش دهد.

منبع:خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: herpo.ir شناسه مطلب: 56

به "چگونه مصرف چای باعث سرطان مری می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه مصرف چای باعث سرطان مری می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید