خبرنگاران جوان 24 ساله در چاه نیمه چهار سیستان غرق شد
به گزارش فروشگاه اینترنتی هرپو، زاهدان- خبرنگاران- مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: جنازه جوان 24 ساله ای که براثر بی احتیاطی در چاه نیمه چهارم سیستان غرق شده بود ساعت 20 امشب از آب بیرون کشیده شد.

علیرضا میربهاالدین جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران گفت: عصر امروز در پی گزارش مردم منطقه مبنی بر غرق شدگی جوان 24 ساله در چاه نیمه چهارم بلافاصله سه تیم از نجاتگران و غواصان جمعیت هلال احمر زهک به محل حادثه اعزام شده و به جستجوی جسد فرد غرق شده پرداختند.
وی ادامه داد: با تلاش نجاتگران و غواصان جمعیت هلال احمر و سایر نیروهای مردمی پس از 2 ساعت تلاش ساعت 20 امشب جنازه جوان غرق شده توسط تیم های غواصی جمعیت هلال احمر شهرستان زهک از آب بیرون کشیده و تحویل عوامل انتظامی شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: در این عملیات 12 تن از نجاتگران پایگاه امداد ساحلی شهیدان میرحسینی و نجاتگران پایگاه امداد و نجات جاده ای شهید شیرعلی راشکی و یک تیم پشتیبان همکاری داشتند.
وی از مردم خواست در صورت آشنا نبودن به فن شنا از رفتن به داخل آبهای چاه نیمه خودداری کنند.
منبع: ایرنا